Bemutatkozás

 

Nyilvántartási szám: 01-0345-04

Szeretettel üdvözöljük minden kedves régi és új partnerünket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy képzéseink felkeltették érdeklődését, részletes programfüzetünkkel szeretnénk segítségére lenni, hogy minden szükséges információ birtokában tudja meghozni az Önnek legmegfelelőbb döntést.

Akarjuk, nem akarjuk, néhány éve új szavakkal és új fogalmakkal ismerkedünk: élethosszig tartó tanulás, szakmai és személyes kompetenciák, munkaerő-piaci verseny, karriertervezés.

A rendszerváltozást követően, a piacgazdaság egyre erőteljesebb térnyerésével drámai gyorsasággal változott meg körülöttünk a gazdasági környezet. A folyamatos szakmai fejlődés, a személyes tudásbázis gyarapításának szükségessége mára olyan meghatározó igények lettek, amelyeknek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az egyre gyorsabban változó követelményekhez való alkalmazkodás képessége a munkaerőpiacon létkérdéssé vált.

Az új XXI. század azzal köszöntött ránk, hogy valamennyiünket szembesített azzal, hogy a tudás a legjobb befektetés. Aki képtelen megújulni, nem tud rugalmasan gondolkodni, nem tud önmaga számára újabb és újabb célokat kitűzni, és nem tud saját céljainak megvalósítására tudatosan felkészülni, az önmaga alatt vágja a fát. Ez mindenki számára rendkívül nagy nyomás, mert a sokat hangoztatott ”élethosszig tartó tanulás” szisztéma nem csupán egy tetszetős, divatos kifejezés, hanem nagyon kemény követelmény. Talán eddig még bele sem gondoltunk, de soha ezelőtt az emberiség történetében, egyetlen egy generáció sem szembesült azzal, hogy valóban élete végéig kelljen majd tanulnia.

Ehhez kínál az Első Magyar Andragógiai Szakképző Központ olyan színvonalas képzéseket, melyek megfelelnek a jövő elvárásainak.
Sikeres jövőt kívánunk Önnek!

Pipó Zsuzsa
oktatási igazgató
EMASZI